Services

Zorgeloos in je droomauto rijden

Kies de service die bij jou past.

Of je nu privé of zakelijk een auto wilt rijden: Proeve Select regelt het voor je. Wij zoeken je auto, onderhandelen voor je en regelen de beste deal. Ook als je al rijdt kun je voor veel aanvullende diensten bij ons terecht. Hieronder zie je welke dat zijn.

Stel je Proeve Select pakket samen

IMG_060204

PS Full Service

De dienst die zich direct terugverdient in de vorm van zekerheid, gemak en tijdsbesparing. We begeleiden je hele aankoop tot aan de aflevering.

20230308-PROEVESELECT-35

PS Lease Support

Leaseadvies, een leaseaanvraag en de totale contractafwikkeling ervan kun je aan ons overlaten. Eventueel ook als aanvulling voor PS Full Service

Proeve Select IG (1)

PS Verkoop Support

We hebben een groot netwerk in de automotive waarbij het mogelijk is om in een relatief korte tijd jouw auto te verkopen voor een marktconforme prijs

Ontdek de leasevorm die bij je past

Iedereen heeft andere behoeften op gebied van autorijden. Daarom helpen we je graag ontdekken welke van onze Services het beste bij je past. Hieronder zie je welke Services Proeve Select je te bieden heeft.

Operational lease

Operational lease lijkt op een huur voor langere periode en is perfect voor ondernemers of bedrijven die overzicht willen houden.

Financial lease

Financial lease is een vorm van kopen op afbetaling voor ondernemers en bedrijven. Je bent direct economisch eigenaar en betaalt een vast maandbedrag met vaste rente.

Financieren

Financieren is is een vorm van kopen op afbetaling voor particulieren. Je bent direct economisch eigenaar en betaalt een vast maandbedrag met vaste rente.

Aanvullende services

Iedereen heeft andere behoeften op gebied van autorijden. Daarom helpen we je graag ontdekken welke van onze Services het beste bij je past. Hieronder zie je welke Services Proeve Select je te bieden heeft.

Verzekeringen

Aanvulling op onze dienstenpakketten. Wij bekijken en vergelijken de beste verzekering voor jouw auto. En besparen je geld door de beste deal te garanderen.

Wagenparkbeheer

Voor MKB-bedrijven is Proeve Select ook specialist in wagenparkbeheer en fleet management. Op basis van de door het bedrijf opgegeven kaders, ontwikkelt Proeve Select een passend mobiliteitsplan voor meerdere auto’s.
nl_NL