Operational Lease

Wij zijn je operational lease partner

Met operational lease betaal je een vast bedrag per maand. De wegenbelasting, het onderhoud en de verzekering zijn inbegrepen. Dat betekent zorgeloos rijden en meer financiële vrijheid voor jou als ondernemer.

Belangrijke voordelen van operational lease

Alles inclusief

Onderhoud, verzekering en wegenbelasting zitten al in je maandbedrag. Je hoeft alleen nog zelf te tanken of te laden.

Niet op je balans

De auto staat niet op je balans omdat je geen eigenaar bent.

Geen verrassingen

Je loopt geen financieel risico, omdat je de auto least. Ook als een reparatie hoger uitvalt, heeft het geen invloed op jouw maandbedrag.

Wat is operational lease?

Met operational lease blijft je auto eigendom van de leasemaatschappij en betaal je een vast bedrag per maand. Operational leasen kent twee vormen, namelijk full operational lease en netto operational lease. Bij full operational lease is de verzekering, wegenbelasting en het onderhoud al opgenomen in het maandbedrag. Je hoeft alleen te denken aan tanken of opladen. Kies je voor netto operational lease dan regel je bepaalde componenten, zoals een verzekering, zelf. Hierdoor heb je een iets lagere leaseprijs.

Voor gemak zonder financiële risico’s

Operational lease biedt jouw een aantal financiële voordelen.

Wat is het verschil met financial lease?

Financial lease is een zakelijke lening waarmee je een auto koopt en zelf verantwoordelijk bent voor de belasting, de verzekering en het onderhoud. Aan het eind van het contract is de auto of bedrijfswagen jouw volledig zakelijk eigendom. Een operational lease betekent dat je de auto bij een leasemaatschappij betaalt voor het gebruik ervan. De leasemaatschappij is en blijft eigendom van de auto en is dus ook verantwoordelijk voor alle kosten van het bezit. Jij betaalt een vast maandbedrag en hoeft daarnaast alleen de kosten voor tanken of laden te betalen. Omdat je in het geval van operational lease ook geen eigenaar van de auto bent, staat de auto ook niet op je balans.
nl_NL