Lease / Koop

Volvo XC60 - Proeve Select - Jarno Klijnsma (14 van 31)

1. Operational lease

Dit is de meest uitgebreide vorm van auto leasen. Voor een vast bedrag per maand rijd je in jouw ideale bedrijfswagen waarbij de leasemaatschappij de verantwoording voor (het gebruik van) de auto draagt, inclusief schade, reparatie en onderhoud.  
Voordelen:
Opgenomen kosten leasecontract:

Bereken je financiering

Kopen of leasen? Wat past het beste in jouw situatie? We helpen je hier graag bij deze keuze en zetten de voor- en nadelen voor je op een rij. Ons advies is geheel vrijblijvend en op maat gemaakt voor elke situatie. Ga je het liefst voor gemak en zekerheid of heb je toch liever alles zelf in de hand? Wij denken met je mee.
_1244699 (4)

2. Financial lease

In deze vorm van auto leasen betaal je de auto af in termijnen, met een vaste looptijd en tegen een vast bedrag en rente. Na de looptijd is de auto jouw eigendom. De kosten die gemaakt worden tijdens het lease contract als reparatie, onderhoud, verzekering, wegenbelasting en vervanging van banden zijn voor eigen rekening. 
Er bestaat ook een mogelijkheid om een zogeheten slottermijn in te bouwen, zodat de maandlasten gedurende de looptijd lager worden. Na afloop krijg je tevens de mogelijkheid de auto te kopen tegen het vooraf afgesproken slotbedrag. 
roland-denes-EWf48MRVUNE-unsplash

3. Short lease

Wanneer je op korte termijn een bedrijfsauto zoekt voor een korte periode (1 tot 12 maanden), dan biedt short lease een goede uitkomst. Je betaalt de tarieven van een leaseauto, terwijl je de flexibiliteit krijgt van een huurauto. Geen langlopende verplichtingen en stoppen wanneer jij dat wilt. 

Untitled design (10)

4. Vind jouw droomauto

Je wilt al een tijdje een speciale auto, die ene waar je al je hele leven van droomt, maar deze wordt niet zomaar aangeboden? Je hebt alle showrooms afgelopen, de prijzen duizelen je of die verkoper is wel erg opdringerig? Geef ons je wensen door en wij zetten ons landelijke en internationale netwerk in om jouw auto te vinden en er voor jou de beste deal uit te slepen.

Onze aangesloten partners leveren ons zeer scherpe inkoopcondities, waardoor we voor jou de beste prijs kunnen uitonderhandelen, zowel voor lease als koop. Ons tarief hiervoor is er vanaf €199,- (ex. btw) en voor dat bedrag zorgen wij dat jij zo snel mogelijk in jouw droomauto rijdt. Wat zijn je wensen?

Wil je meer weten over onze leasevormen?

Wij helpen je graag verder!