Over ons

"Wij houden van persoonlijke aandacht."

Service staat bij ons centraal en dat kan alleen als we weten met wie we te maken hebben. Op deze manier kunnen we ons advies ook helemaal maatgericht op jou afstemmen. Proeve Select kijkt mee en adviseert over de mogelijkheden voor jou. We vergelijken de voorwaarden en kijken mee naar het acceptatieproces.

Waarom kiezen voor Proeve Select:

Door gebruik te maken van onze diensten hoef jij je hersenen niet te kraken over lastige kwesties, heb je een vast aanspreekpunt voor al je vragen, houd je tijd over en dat levert je ook nog eens een financieel voordeel op. 

Proeve Select doet zaken met de grote leasemaatschappijen. Deze kunnen groot inkopen, waardoor we jou een lagere prijs voor je leaseauto kunnen bieden. Jij kunt profiteren van betere voorwaarden.

Onafhankelijk autolease- en aankoopadvies. Dat proef je!

20230308-PROEVESELECT-62

Caitlin Drijsen

- Business Consultant
20220524-PROEVESELECT-48

Bryan Proeve

- Managing Director

Ben jij onze nieuwe collega?

Werken bij Proeve Select betekent dat je terechtkomt in een gemotiveerd team van professionals waarin je samen voor hetzelfde doel staat. Als organisatie hechten wij veel waarde aan de individuele bijdrage van onze teamleden, die ervoor zorgen dat we elke dag de beste kwaliteit van dienstverlening aan onze klanten kunnen aanbieden. We zijn dan ook doorlopend op zoek naar gemotiveerde collega’s die samen met ons een verschil willen maken in de wereld van mobiliteit. Kijk snel naar onze openstaande vacatures!
20220524-PROEVESELECT-4

Inside Sales

Standplaats:
Zaandam
Salarisindicatie:
€1.900,- tot €2.400,-
Dienstverband:
Fulltime

Inside Sales (stage)

Standplaats:
Zaandam
Stagevergoeding:
€150,- /maand
Dienstverband:
Fulltime
nl_NL